Mijn werkzaamheden

Binnen- en buitenschilderwerk

Schilderwerkzaamheden aan zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning vergen de juiste vakman met de juiste producten. AllesKeurig.nl heeft zich daarin gespecialiseerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ecologisch schilderwerk.

Dakreiniging

Uw dak krijgt door de jaren heen veel te verduren. Denkt u maar aan regen, sneeuw, hagel, zonlicht, bladeren en zand. En door het steeds natter en vochtiger wordende weer van de laatste jaren kunnen algen en mossen rijkelijk groeien op bijna alle soorten dakpannen, leipannen, dakplaten en riet. Tel daarbij de atmosferische vervuiling van roet en uitlaatgassen en geen wonder dat de daken steeds grauwer en groener worden.

Gevelreiniging

De gevel van uw woning of bedrijfspand kan op verschillende manieren vervuild raken en daardoor zijn uitstraling maar ook zijn kwaliteit verliezen. De oorzaken van vervuiling zijn vaak atmosferische vervuiling (roet van industrie en uitlaat-gassen en zure regen) en algenaanslag. AllesKeurig.nl kan deze vormen van gevelvervuiling voor u verwijderen door middel van hogedrukreiniging met aangepaste druk zodat op een milde manier het vuil wordt verwijderd.

Hout straalwerk

D.m.v. stralen met een fijn grit kan o.a. vuil, vergrijzing, beits, was óf lak verwijderd worden van hout. Houten gebinten, plafonds, trappen of deuren zijn ideaal om te stralen. Deze techniek wordt ook wel ’luchtgommen’ genoemd. Met de juiste korrel grit en gecomprimeerde lucht wordt het hout schoon gestraald, hett vuil wordt naderhand gefilterd van het grit waarna deze weer gebruikt kan worden, soms wel tot 7-10 keer. Dus een ideale ecologische oplossing om bijvoorbeeld eiken, grenen of andersoortig hout terug te brengen in nieuwstaat.